Margaretha AlstergrenVarmt välkommen till mig


Mitt namn är Margaretha Alstergren och min drivkraft är att få människor att må bra, att tro på sig själva och känna glädjen och styrkan i personlig och själslig utveckling.


Livet bjuder oss på både med och motgång och det har alltid legat mig varmt om hjärtat att stötta och stärka mina medmänniskor. Det är en fantastisk förmån att få hjälpa mina klienter att läka, stärkas och utvecklas. Att se dem blomma ut till sitt autentiska jag, till bättre hälsa och välmående.


Mina egna erfarenheter av sorger, livskriser och trauman kan jag efter egen bearbetning och läkning se som en styrka och viktig tillgång, såväl privat som i min yrkesroll. Genom både personlig och själslig utveckling har jag fått insikter, förståelse och kunskap och kan nu hjälpa och inspirera andra att hitta sin väg till ett liv i balans & välmående.


Tidigare bar jag mina livskriser som ett tungt bagage, nu bär jag dem med lätthet och med insikten om hur de faktiskt har bidragit till min personliga utveckling och till en bättre version av mig själv. Idag ser jag livet som ett pussel där jag själv bestämmer motivet och jag väljer med omsorg det som får mig att må bra. Allt är möjligt och endast jag själv sätter mina gränser. Med tillit, trygghet och tålamod som sällskap på livets resa har jag idag verktyg och kunskap att finna acceptans i såväl motgång som medgång.


Att få dela med mig av dessa kunskaper, att få inspirera och se medmänniskor blomma ut till en bättre version av sig själv, gör mig lycklig. Mitt fullständiga fokus ligger i att lyssna och känna in det du förmedlar, så jag på bästa sätt kan spegla och inspirera dig utifrån det du önskar.


Mitt fokus är att du som klient ska känna trygghet och tillit. Genom min kunskap, mitt bemötande och min närvaro i våra möten, tror jag att du kommer känna dig avslappnad och väl bemött hos mig. Jag har tystnadsplikt enligt patientsäkerhetslagen och följer offentlighets- och sekretesslagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Jag omfattas av ansvars- och behandlingsskadeförsäkringar och är medlem i Svenska Friskvårdsförbundet samt Återhämtningsterapeuternas Organisation.


Jag känner en otrolig tacksamhet och ödmjukhet inför uppgiften, hoppas vi ses!


Med värme,

Margaretha